ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1960

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΝ

H εταιρία μας, Neontech - Αφοι Μαλάκη, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που δραστηριοποιείται στο χώρο των χειροποίητων φωτεινών επιγραφών neon τις τελευταίες 7 δεκαετίες. Στο διάστημα αυτό, συνεργαζόμενοι με πληθώρα επιγραφοποιών, κατασκευάσαμε και τοποθετήθσαμε στην κυριολεξία   χ ι λ ι ό μ ε τ ρ α  neon υαλοσωλήνων  που χρησίμευσαν ως κρυφοί φωτισμοί, επιγραφές ταρατσών, διακοσμητικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που κοσμούν μέχρι σήμερα βιτρίνες καταστημάτων.

H πολυετής εμπειρία μας και η χρήση άριστων υλικών, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα μηχανήματα του εργαστηρίου μας, ανέδειξαν την Neontech  ως μια από τις πλέον εξέχουσες εταιρίες στο χώρο των φωτεινών επιγραφών neon. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση της λειτουργικότητας και της διάρκειας των προϊόντων που παράγουμε. Οι neon κατασκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας καθώς και παροχή άμεσης επισκευής.

Ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις στο χώρο των επιγραφών και του φωτισμού neon, εισάγουμε τη χρήση neon έγχρωμων υαλοσωλήνων. Σε συνδυασμό με το απαλό και φιλικό προς τα μάτια φως που εκπέμπουν, προσφέρουν αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φωτισμό.

 

Το μεράκι μας για τη δουλειά και η διάθεσή μας για δημιουργία, σε συνδυασμό με τη δική σου φαντασία και καλαίσθητο γούστο, μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ιδέα έχεις πάνω στη διακόσμηση του χώρου σου. Οι επιγραφές και οι διακοσμήσεις neon είναι μια ξεχωριστή, διαχρονική τεχνοτροπία και όχι μια ... τυποποιημένη εργασία!

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ

Από το 1960, ακολουθούμε την παράδοση 2 γενεών χειροποίητης κατασκευής επιγραφών neon στο εργαστήρι μας στη Θεσσαλονίκη. Επιμελούμαστε από το σχέδιο του πατρόν μέχρι την κατασκευή ξυλοκιβωτίου για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή αποστολή της φωτεινής επιγραφής. Ως παραγωγοί,  δεν μεταπωλούμε ή εμπορευόμαστε τις επιγραφές neon. 

Οι δημιουργίες μας απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες χονδρικής ή λιανικής πώλησης, σε ιδιώτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς,  διακοσμητές, αλυσίδες καταστημάτων και εταιρίες όπως διαφημιστικές, που επιθυμούν να διακοσμήσουν το χώρο τους με ξεχωριστό τρόπο.

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Ο neon φωτισμός είναι χωρίς αμφιβολία μία μοντέρνα τέχνη με παράδοση χρόνων.  Στη Neontech διαθέτουμε τεράστια ποικιλία έγχρωμων neon υαλοσωλήνων με τους οποίους μπορούμε να απεικονίσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια ό,τι σκεφτείς. Σχέδια όπως γράμματα, λογότυπα, ζωγραφιές είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες που μας δίνει ο φωτισμός neon. 

Με το ίδιο μεράκι, εδώ και 60 χρόνια, δημιουργούμε φωτεινές επιγραφές για επιχειρήσεις, καταστήματα, ιδιωτικούς χώρους, αρχιτεκτονικά γραφεία και διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δες κάποια από τα έργα μας, σε διάφορα σχέδια, χρώματα, διαστάσεις και γραμματοσειρές.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Η δημιουργία φωτεινών επιγραφών neon εμπνευσμένη από περίτεχνα και καλλιγραφικά σχέδια

αποτελεί για εμάς μία ιδιαίτερη και ευχάριστη πρόκληση.

 

ΚΟΣΤΟΣ

Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές καθώς είμαστε οι κατασκευαστές και όχι οι ενδιάμεσοι έμποροι.

ΕΓΓΥΗΣΗ

​Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας. 

Χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και εξελιγμένα μηχανήματα.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Δημιουργούμε φωτεινές επιγραφές neon με απεριόριστες δυνατότητες. Ο,τι φανταστείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Εδώ και 60 χρόνια, κατασκευάζουμε επιγραφές φωτισμού neon με αξιόπιστα υλικά και τεχνογνωσία δεκαετιών.

μας εμπιστεύτηκαν